Meny Privaten (2. etg)

4-retters

Bakt kongekrabbe
Gravlaks tartar
Dåhjort
Sjokolademousse
685,-

Vinpakke / ølpakke

Vinpakke 4-retters
500,-
Ølpakke 4-retters 
500,-

Julemeny Vertshuset, (1. etg)

Smørrebrød m/stekt rødspette, remoulade & sitron99,-
Smørrebrød m/håndpillede reker, egg, sitron & majones148,-
Haralds karbonade-smørrebrød m/ertepure, løk & potetsalat118,-
Lun leverpostei servert i skål m/tilbehør99,-
Husets sildetallerken 248,-
  
Klappkak m/røkt laks & ridderost108,-
Klappkak m/blåost fra Selbu108,-
Klappkak m/brunost85,-

Smårett/ Middag
Jons fiskesuppe, tomatbasert m/brød & smørGF158,-/ 198,-
Rakfisk m/lompe, flatbrød, rømme, smør & løk128,-
Reinsdyrgryte, salat, potet, tyttebærGF178,-/ 275,-
Pannestekt laks m/kremsaus, potet, agurksalatGF208,-
Pinnekjøtt m/rotmos, potet & vossakorv368,-
Ribbe m/potet, rødkål, svisker & saus368,-
Dagens suppe/ vegetar-suppe148,-/ 178,-

3-retters julemeny:
Rakfisk
Pinnekjøtt eller ribbe
Riskrem500,-

Noe søtt
Riskrem70,-
DaimiskakeGF85,-
Varm eplekake m/is el. krem85,-/78,-
Kopp deilig varm kakao m/is el. krem 62,-/58,-

LF = laktosefri  GF = glutenfri. Vi har hjemmebakt glutenfritt brød, husk å si ifra om det skal være GF.

Vær vennlig å bestille & betale inne v/disken takk.

Bordbestilling Vertshuset (1. etg)

Ønsker du å nyte et deilig måltid eller noe godt å drikke på vårt vertshus i 1.etasje?

Bestill bord på Vertshuset

Bordbestilling Privaten (2. etg) 

I 2.etasje finner du vårt nyoppussede selskapslokale. Kun åpent ved reservasjon.

Bestill bord på Privaten